Hjelp
 

Feilmeldinger
Dersom det skulle oppstå feilmeldinger ved framhentig av data, er det fint om du sender en e-post til medienorge. Legg gjerne ved kopi av den aktuelle feilmeldingen. Andre feil eller mangler kan rapporteres til samme e-postadresse.

Skjermbredde
medienorges nettsider er utformet for en oppløsning på 1024x768 pixler. Hvis du ikke får sett hele nettsiden uten å måtte rulle horisontalt, bør du først forsøke å øke oppløsningen på skjermen din. Eventuelt kan du også laste ned dataene i Excel-format.

Nedlasting i Excel-format
Får du problemer med å laste ned tabeller i Excel-format, bør du sjekke om du har skrudd på JavaScript i nettleseren din. Dersom dette ikke fungerer kan du forsøke å kopiere tabellen fra nettsiden og over i et blankt Excel-ark.

Utskrift
Ved brede tabeller anbefales å laste siden ned som Excel-ark først, og skrive ut ved hjelp av Excel. Klikk på Excel-ikonet under hver tabell for å laste ned en fil med den statistikken som vises på skjermen til enhver tid.

Nettlesere/versjon
Sidene er testet i Internet Explorer, Opera, Firefox og Safari for Mac, men de fleste andre nettlesere skal også kunne brukes. Dersom det oppstår problemer eller sidene ser merkelige ut, bør du sjekke om det finnes oppdateringer til nettleseren din. I Internet Explorer versjon 7 kan det oppstå problemer med snarveier og menyer, men vi håper disse er løst nå. De som likevel opplever dårlig funksjonalitet, må gjerne rapportere dette til oss. Hvis ikke JavaScript er skrudd på i nettleseren din, vil du få problemer med å laste ned tabeller i Excel-format.

Annet
Om det skulle være andre problemer som ikke er nevnt over, ta gjerne kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

 
MEDIENORGE ©2018 medienorge@infomedia.uib.no
Personvernerklæring