Hjelp
 

Feil
Dersom det skulle oppstå feilmeldinger ved framhentig av data, er det fint om du sender en e-post til medienorge. Legg ved feilmeldingen eller et skjermbilde av hendelsen. Andre feil eller mangler kan rapporteres til samme e-postadresse.

Nettlesere/versjon
Sidene er testet i Microsoft Edge, Google Chrome, Opera, Firefox, Safari og nyere versjoner av Internet Explorer, men de fleste andre nettlesere skal også kunne brukes. Dersom det oppstår problemer eller sidene ser merkelige ut, bør du sjekke om det finnes oppdateringer til nettleseren din. De som likevel opplever dårlig funksjonalitet, må gjerne rapportere dette til oss. En del funksjoner på siden er avhengige av at JavaScript er slått på i nettleseren din.

Utskrift
Ved brede tabeller anbefales å laste siden ned som Excel-ark først, og skrive ut ved hjelp av Excel. Klikk på Excel-ikonet under hver tabell for å laste ned en fil med den statistikken som vises på skjermen til enhver tid.

Nedlasting i Excel-format
Får du problemer med å laste ned tabeller i Excel-format, bør du sjekke om du har skrudd på JavaScript i nettleseren din. Dersom dette ikke fungerer kan du forsøke å kopiere tabellen fra nettsiden over i et Excel-ark.

Annet
Om det skulle være andre problemer som ikke er nevnt her, ta gjerne kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

 
MEDIENORGE ©2021 medienorge@infomedia.uib.no
Personvernerklæring